Menu

METALLICA & SYMPHONY by SCREAM INC. | Göteborg

Göteborg

Trädgårn
fredag, 25 oktober 2024 kl:19:30

Metallica & Symphony by SCREAM INC. kommer äntligen till Sverige för första gången!
En unik konsert där du kommer att kunna höra alla de största låtarna från det legendariska bandet Metallica ackompanjerat av en symfoniorkester. Kombinationen av symfonisk musik och tung rock ger denna show en riktigt mystisk nyans och en extraordinär atmosfär.
Det är ett sällsynt tillfälle att höra Metallicas fantastiska hits live, precis som på deras berömda S&M-konsert med San Francisco Symphony Orchestra 1999. Framgången var överväldigande. Och vi kan lugnt säga att dessa konserter inte kommer att lämna någon oberörd heller!
SCREAM INC. är bandet som sedan 2028 har nått framgång och respekt bland både Metallica-fans och rockfans i allmänhet. Kända som ett av de bästa Metallica-tributebanden i världen har de gjort mer än 1000 utsålda konserter i länder som Tyskland, Österrike, Tjeckien, Estland, Grekland, Nederländerna, Portugal, Spanien, Polen och Ukraina.
Nu är det Sveriges tur och var så säker, du kommer att minnas denna show för alltid!
24/10 Tor Malmö - Amiralen
25/10 Fre Göteborg -Trädgårn
26/10 Lör Gävle - Gasklockorna
27/10 Sön Stockholm - Rival
Biljetter bokas på:
https://rockconcerts.se
Rullstol = vanlig biljett och en ledsagare går in gratis.

Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

fredag, 25 oktober 2024 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

445

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad